Lo Rebost del Jordi

https://www.pechakucha.com/users/gloria-adrian-bacheva

pptx_1624459060


Un debat en “%1$s”

 1. Bones Glòria, tal i com has explicat, tenint en compte que és un supermercat petit i que no tenia senyalística, crec que tant un supermercat petit com gran hauria de tenir senyals d’indicació per permetre més ràpidament la localització dels productes, així com aquestes senyals en els espais buits donen un impacte positiu, Per tant considero adequada la proposta d’incloure una senyalística en aquest espai.

  1-Qualitat i coherència de l’argumentació del concepte.
  Per començar, has detectat correctament el perfil d’usuari de l’espai analitzat, per altra part, has inclòs millores ja que la senyalística era inexistent fins el moment, i considero que té una funcionalitat útil per a la botiga incloure aquest redisseny.
  A més, al ser una botiga petita, és possible que per a la gent que hi va normalment no es fixi tant amb les senyals ja que és un lloc conegut, però, com has comentat, si a l’estiu hi ha persones que no són del poble, és una ajuda per a aquestes.

  2-Qualitat i coherència de la descripció del sistema.
  Té coherència amb la senyalètica de supermercats, usualment s’utilitza aquests materials per a les indicacions, igual que els pictogrames són clars i segueixen la línia dels supermercats i són clars.

  3-Qualitat estètica i funcional del sistema gràfic.
  La gamma cromàtica té sentit amb el que vol representar ja que al ser una botiga de poble i de productes de proximitat utilitzar colors com el verd i marró són els adequats.
  En quant a la tipografia agafar dos tipus d’elles crec que combinen bé i sembla que és llegeixen correctament, pel que fa a la mida de la tipografia crec que és la correcta però s’hauria de veure un de real per saber si és suficient, no puc valorar totalment aquest punt.
  Pel que fa als pictogrames, són adequats amb un supermercat.

  4-Originalitat, innovació i eficàcia del sistema.
  Considero que has apostat pel disseny clàssic dels supermercats, doncs he trobat a faltar una mica d’originalitat i innovació. Tot i que crec que és l’ideal ja que la majoria de supermercats no surten d’aquests estils.

  5-Adequació i coherència del sistema objectual.
  Pel que fa als materials són els adequats, la fusta té relació amb el que es vol vendre (productes de km0), cartolina que és essencial per variar preus i també és un producte no contaminant, plàstic que és podria canviar per un altre producte no tant contaminant (no s’especifica ben bé en que s’utilitzaria). I finalment la pantalla que crec que en un supermercat petit, des del meu punt de vista, no acaba de ser del tot necessari (per exemple, si fos un lloc de menjar preparat que hi ha diversos plats i que pots anar passant els diversos plats cuinats del dia podria estar bé, però en el cas d’una botiga crec que no és necessària i així es redueix la utilització d’energia).

  6-Inclusió a nivell de sostenibilitat i respecte al medi ambient.
  Com he comentat abans amb els materials, alguns podrien modificar-se per altres menys contaminants.

  7-En la presentació hi ha un ordre clar de l’estructura dels continguts i cura de la correcció ortogràfica i d’estil.
  El treball conté un índex i un ordre a seguir per tal de mostrar la proposta de redisseny. En quant a correcció ortogràfica hi ha alguna falta però és correcte.

  En total, utilitzant la rubrica d’avaluació, considero que la teva nota seria un 7,5.
  Visibilitat:
  Públic