PAC5_PECHAKUCHA

 


Un debat en “%1$s”

 1. Hola Gemma,

  Aquesta és la meva valoració del teu treball:

  Començar de zero un projecte on no existeix cap tipus de senyalística i a més tan verge com el teu, dona per molt de joc i molta imaginació.

  M’agrada molt la imatge gràfica corporativa per identificar l’espai (l’arbre en representació al creixement i símbol de la creació d’un mon millor). Està en les nostres mans cuidar els espais i respectar-los, els parcs i espais oberts enforteixen l’ambient tan a les ciutats o com pobles com l’Aldea. Son espais que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones i generacions futures.
  La fotografia aèria de l’espai és perfecte per entendre la senyalització i tot l’entorn que has creat, tal com dius és un espai molt desaprofitat.
  Hi ha una bona proposta de valor: espai de joc per els infants, bici i caravanes. Cada cop s’està implementant més els espais per les caravanes, és una forma de descobrir i gaudir del paisatge, com de la cultura i el caràcter de la gent. “Fem poble!”

  Guanya molt veure l’inventari de les senyals amb l’espai dibuixat, les podem ubicar fàcilment.
  Has fet grup de senyals segons el material, el qual s’incorpora molt bé en el teu espai, la fusta, la pedra,…

  La tipografia és encertada Universal serif, és elegant i formal. El color corporatiu l’identifico com un verd-blau, perfecte per realçar la natura, els espais oberts.

  M’ha faltat una informació més visible de la fabricació de les senyals, ficar-li més fàcil al fabricant: mides i proporcions o especificacions de com s’ha de fer la producció. He buscat tota aquesta informació a la PAC4 i a la Memòria però tampoc no l’he trobat.

  Personalment hages explotat molt més la imatge gràfica corporativa, és molt encertada per els valors que exposes. Visualment l’hagués plasmat en les senyals, com per exemple utilitzar el fons en diferents tonalitats de colors per identificar grups de senyals o marcar la imatge de l’arbre en les senyals de fusta a foc o també foradar la fusta plasmant la imatge. Son idees per donar més valor a l’espai i fer el símbol de l’arbre com un referent.

  És un espai que dona per molt i proposes molt bones idees perquè es converteixi amb un referent per la població. Els espais naturals són patrimoni comú que cal compartir i protegir respectuosament i responsablement i el et projecte de senyalística ho fa, amb materials i energia sostenibles. Felicitats Gemma!

  Qualitat i coherència de l’argumentació del concepte: 1
  Qualitat i coherència de la descripció del sistema: 1
  Qualitat estètica i funcional del sistema gràfic: 2
  Originalitat, innovació i eficacia del sistema: 2
  Adequació i coherència del sistema objectual: 1
  Inclusió a nivell de sostenibilitat i respecte al medi: 1
  Presentació hi ha un ordre clar de l’estructura: 1
  Total: 9
  Visibilitat:
  Públic