Werdinsel – Projecte Executiu


3 debate on “Werdinsel – Projecte Executiu”

 1. En primer lloc he de felicitar-te per la feina realitzada,

  Gràficament parlant es tracta d’un treball molt professional, amb unes bases molt ben definides i amb una coherència gràfica excel·lent. També he de comentar-te que comporta un plaer immens fullejar-lo, ja que la retícula està molt ben treballada i representes un gran coneixement pel que fa a part gràfica. El projecte m’ha resultat molt interessant, sobretot gràcies a la posada en context que ofereixes al lector, no he visitat mai Zurich però m’he sentit part del que estaves parlant i això és molt positiu, ja que denota que el projecte l’has realitzat amb passió.

  La descripció del sistema és perfecta, representes totes les senyals de manera clara concisa, tal i com ho demanda un projecte executiu, tot i que he trobat a faltar saber el nombre de senyals que tindrà l’espai. Tot i això considero que el més important és la manera en que ho has exposat.

  La qualitat estètica i funcional del sistema gràfic em sembla molt bona i sense cap dubte tens nocions de treballar amb objectes 3D ja que identifiques i mostres a la perfecció i amb tot luxe de detall cadascun dels elements de l’espai. També crec que hi ha coherència amb el concepte i resulta ser un gran exemple de com fer un projecte executiu.

  Pel que fa a l’originalitat, innovació i eficàcia del sistema, és un del aspectes on hi ha més mancança, òbviament no en l’originalitat ni en l’eficàcia del sistema, però si trobo a falta elements innovadors, personalment crec que el projecte té un gran potencial i l’has exposat de manera especialment excel·lent, però m’ha faltat un toc de gràcia en innovació, et recomanaria, de manera completament humil, que t’aventuressis en la teva ment i facis una llista de coses impossibles per buscar-ne alguna que poguessis aplicar al teu projecte i desenvolupar-la com ha quedat clar que tu saps.

  En l’adequació i coherència del sistema objectual: materials, dispositius, informació tècnica per la seva aplicació crec que ho has clavat, has mostrat cada element amb tots els seus detalls, m’ha quedat molt clar els materials i la informació tècnica dels dispositius, i en aquest aspecte no puc afegir res més del que ja has ficat.

  Respecte a la sostenibilitat i medi ambient, he trobat a faltar comentaris sobre els materials o materials realitzats de manera sostenible, per aquest motiu en aquest apartat crec que li podries donar una altra ullada i si simplement fas servir materials de proximitat o maquinària de construcció elèctrica ja podria ser un plus!

  Per últim, i pel que fa a l’ordre clar de l’estructura dels continguts i cura de la correcció ortogràfica i d’estil no tinc res a afegir, has fet una gran feina i amb un aspecte molt professional.

  Com a conclusió m’agradaria felicitar-te per la feina que has fet, t’hi has deixat la pell i es nota, també vull dir-te que si et sembla bé m’agradaria agafar el teu treball com a inspiració en futurs treballs ja que m’has deixat amb boca oberta,

  Enhorabona un altre cop i salutacions,

  Pau Vidal
  Visibilitat:
  Públic

 2. Per cert, que m’ho he descuidat:

  Qualitat i coherència de l’argumentació del concepte: 1/1

  Qualitat i coherència de la descripció del sistema: inventari: 1/1

  Qualitat estètica i funcional del sistema gràfic. Hi ha coherència amb el concepte: 2/2

  Originalitat, innovació i eficacia del sistema: 2/2

  Adequació i coherència del sistema objectual: materials, dispositius, informació técnica per la seva aplicació: 2/2

  Inclusió a nivell de sostenibilitat i respecte al medi ambient: 0,5/1

  Ordre clar de l’estructura dels continguts i cura de la correcció ortogràfica i d’estil: 1/1

  Ponderació numérica: 9,5/10 (però et mereixes el 10)
  Visibilitat:
  Públic

 3. M’afageixo a les felicitacions del company, un molt bon estudi i novament, amb el teu permís, m’agafaré aquest projecte com a una molt bona referència i inspiració de cares a nous projectes. Gràcies!
  Visibilitat:
  Públic