PAC 5 – PechaKucha [Tania Salla Tranche]


Un debat en “%1$s”

 1. Bona tarda Tania!

  Abans de passar amb l’avaluació volia dir-te que s’aprecia la dedicació per aconseguir que el teu projecte sigui inclusiu i aporti solucions per a qualsevol usuari independentment de les seves capacitats sense perdre coherència amb la línia gràfica que has plantejat i que alhora reimaginava la que ja existia al mateix CitiLab, enhorabona.

  Ara, pel que fa a l’avaluació, intentaré exposar els punts més forts i fluixos de cada apartat comparant-los amb la rúbrica i d’aquí treurem una nota numérica.

  Qualitat i coherència de l’argumentació del concepte: 1

  La conceptualització del projecte és clara i concisa: desenvolupes uns objectius en base a unes problemàtiques d’interpretació i accés a la informació que hi han en el disseny original sense estendre’t en excés i esmentant exemples o tipologies d’usuari que li donen suport. Al llarg del projecte t’has mantingut fidel a la proposta de valor i als objectius.

  Qualitat i coherència de la descripció del sistema: 0,75

  Has plantejat un inventari que es troba en sintonia amb els valors establerts i tenen en compte les necessitats -especials o no- dels usuaris, alhora que els organitzes segons la seva tipologia. Si més no, si haguèssis utilitzat nomenclatura específica -per exemple que els identificatius fossin A i les escultures A.1, els despatxos A.2… Els direccionals B.1, B.2…- seria més senzill organitzar-los, posicionar-los en un mapa o referir-se a ells en el document executiu.

  Qualitat estètica i funcional del sistema gràfic: 2

  D’aquest apartat ja he parlat una mica i he dit que em sembla molt encertat tant per l’eficiència comunicativa com per la qualitat estilística que adapta les bases del CitiLab.

  Originalitat, innovació i eficàcia del sistema: 1

  És un bon disseny corporatiu i per a un sistema senyalètic inclusiu. Potser hagués trobat a faltar aplicacions innovadores o de tecnologies que t’ajudessin a fer encara més inclusiva l’experiència i que cassarien molt amb l’espai del projecte.

  Adequació i coherència del sistema objectual: 2

  Es nota que hi ha una bona recerca de materials i possibles aplicacions d’aquests, com també de les tècniques d’impressió i muntatge, les quals queden explicades amb detall.

  Inclusió a nivell de sostenibilitat i respecte al medi ambient: 0,2

  Em sap greu puntuar aquest apartat tant baix perquè no fa justícia al projecte però és un tema que no has plantejat i que sembla que no has tingut en compte degut a que els teus objectius eren uns altres. Els materials són durables (PVC, fibra de vidre, vinils…), usen tecnologies avançades i no contaminen l’espai en el que es troben, si més no, un cop finalitzat el seu ús, el seu rebuig contribueix a la petjada ecològica o són poc reutilitzables.

  Claredad i estructuració dels continguts: 1

  Has fet una molt bona feina d’exposició i concisió alhora d’explicar els resultats, tant en la memòria com en el vídeo.

  Bé, Tania, he intentat ser objectiu però el meu criteri no està del tot entrenat, a més preferiria no haver hagut de puntuar numèricament, tot i així haig de dir que m’ha agradat el teu projecte i que es nota el treball que hi ha darrere i la consideració per les necessitats de tota mena d’usuaris. Gràcies per l’aportació.

  Néstor.

  PD: Amb els mockups has fet una feina increïble!
  Visibilitat:
  Públic